Kosova në grup me Zvicrën!

Në Frankfurt të Gjermanisë janë tërhequr shortet për kualifikimet e Kampionatit Evropian, Euro 2024.
Kosova do të garojë në grupin I së bashku me Zvicrën. Ky është grupi i Kosovës dhe Zvicrës:

Grupi I:
Zvicra, Izrael, Rumania, Kosova, Bjellorusia, Andorra.