Kurti: 742 milionë euro në dispozicion për komunat

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, po mban takim me kryetarët e komunave.

Kurti në fjalimin hyrës tha se pushteti lokal parashihet që t’i ketë 742 milionë euro në dispozicion.

“Që i bie gati 200 milionë euro buxhet për komunat gjatë kësaj qeverisje sesa asaj të mëparshme. Pushteti lokal e ka vëmendjen e qeverisë dhe përmes financave, që pritet të konkretizohet përmes bashkëpunimit”, tha Kurti.