Masat e reja në Serbi

Nga e hëna të gjitha Shkollat e Mesme kalojn në mësimin Online,- Gastronomia të shtunën do të punojnë vetëm deri në ora 12:00,- Të dielën do të punojnë vetëm barnatoret, shitoret, qendrat e derivateve, furrat, shpërndarësit e ushqimit dhe lulishtet (deri në 12:00),- Për vikend në vendet turistike të skijimit (Kopaonik, Zlatibor) dhe qendrave malore përveç ski liftëve gjithçka tjetër do të mbyllet.- Të hënën rikthehet në orar të njejt,- Të martën mbledhje e ardhshme për përcaktimin e masava shtesë dhe rritjen e kontrollit,- Përfundimisht largohet opsioni i mbylljes totale në të ardhmen.