Mbyllet regjistrimi, Tërnoci zyrtarisht me 10.496 banorë

Regjistrimi i përfunduar në territorin e Komunës së Bujanocit ka nxjerr edhe numrin e sakt të banorëve të regjistruar në fshatin Tërnoc.

Regjistruesit në fshatin më të madhë shqiptarë kanë regjistruar numër historik të shtëpive dhe banorëve që jetojnë në këto shtëpi.
Gjatë 31 ditë të periudhës së regjistrimit, në Tërnoc janë regjistruar 1967 amëvisëri/shtëpi.

Në 31 ditë regjistruesit kanë regjistruar në sistem 10.496 banorë, numër historik të banorëve./Spektri