Mustafi po e fillon betejën politike me të rinjët e Bujanocit

Kandidati për kryetar komune në Bujanoc Ragmi Mustafi po e fillon garën politike me të rinjët e Komunës së Bujanocit ashtu edhe sic e pati fillimin dhe mbështetjen më të madhe nga fillimi i kariereës sv tij politike.
Prandaj nesër në ambientet e Restaurant Rozafës me filim prej orës 19:30, ftohen të gjithë të rinjët e Komunës së Bujanocit për të fuilluar sëbashku me Ragën këtë rrugëtim drejt fitores për të parin e Komunës.
“Po e fillojmë sikur karrierën time politike, me të rinjt, ata që kanë qenë mbështetja ime më e madhe përgjatë gjithë rrugtimit tim🫶
Kur organizonim protestat, kur organizoheshim politikisht, e në fitoret e njëpasnjëshme për Këshillin Kombëtar Shqiptar!
Andaj, edhe kësaj here ju ftoj të gjithë të rinjt e të rejat, ejani nesër, në ora 19:30, tek Rozafa, për të nisur betejën tonë të ardhshme politike, kësaj radhe për zgjedhjet lokale të 2 qershorit!
Me mendje dhe me zemer, për Bujanocin,
për arsimin,
sportin,
artin,
kulturën,
rininë,
bujqësinë,
biznesin e vogël e të mesëm,
infrastrukturën,
shqiptarët🫶
Për të gjithë e me të gjithë❤️“”
Hapësirë e sponzorizuar nga subjekti politik.