‘Në ditën më të zezë më ka pasur në krah’, Monika flet për Ilirin

Monika ka diksutuar shumë gjëra me Egzonën.

Ajo ka folur edhe për Ilirin dhe raportin e saj me të.

Monika i ka sqaruar Egzonës dhe Tanit se ajo ishte krahu më i fortë i Ilirit kur ai kishte ditën më të keqe.

Ajo gjithashtu sqaroi se fytyrat e vërteta të njerzve vërehen brenda shtëpisë.

Monika dhe Iliri kanë pasur raporte të mira mes vete por ajo filloi të krisej në momentin që Monika shpëtoi Beatrixën dhe akuzohej se po mbante anën e Donaldit.

Dhe më pas gjërat u thelluan kur Iliri tha një shaka jo edhe aq të mirë duke i kërkuar asaj treshe me lopën.

Monika këtë javë është e nominuar bashkë me Arbërin dhe njëri lë shtëpinë të marten.