Nga e mërkura 1 maj deri të hënën më 6 maj, zyrtarisht na presim gjashtë ditë pushim

Të gjithë punonjësit në shërbimet shtetërore, administratat lokale, ndërmarrjet publike, bankat dhe postat mund të llogarisin në gjashtë ditë pushim dhe çerdhet që nga 1 Maji deri më 6 Maj.

Po ashtu edhe nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme do të jenë me pushime nga e shtuna e datës 27 prill deri të martën më 7 maj, kur do të kthehen në shkollë.

Knxënësit e shkollave fillore dhe të mesme do të jenë me pushime nga e shtuna e datës 27 prill deri të martën më 7 maj, kur do të kthehen në shkollë.