Zgjedhjet lokale më 2 qershor, sot është votuar ndryshimi i ligjit në Parlamentin e Serbisë

Në Parlamentin e Republikës së Serbisë sot është votuar ndryshuimi dhe plotësimi i ligjit për zgjedhje, i cili ndryshim do të hap rrugën që më 2 qershor të ketë zgjedhje lokale, ashtu edhe siç ka paralajmëruar kryetarja e kuvendit, Ana Bërnabiq.

Ligji është votuar nga shumica e deputetëve të pranishëm.