Njihuni me kandidaten më të re të Për’Puthen +40: Jam e divorcuar

Stela Nikolla është kandidatja më e re e Për’Puthen +40. Ajo ka treguar se ka një vajzë 10 vjeç dhe vetë është 41vjeç nga Vlora. Më tej, ajo ka theksuar se është e divorcuar si dhe gocën e ka pak xheloze.

“Unë jam Stela Nikolla jam nga Vlora, e divorcuar, kam një vajzë 10 vjeçe. Vajza ime është e lumtur kur unë jam e lumtur. Goca ime është çik xheloze, nuk prononcohet. Është tip i qetë si puna ime e do bëjë sikur nuk do të kuptojë”, tha ajo.