Nuk ka rritje të çmimit të derivateve, bie pak çmimi!

Nesër derivatet e naftës nuk do të shtrenjtohen, përkundrazi do të jenë më të lira: nafta për 0,42 dinarë, benzina për 0,24 dinarë dhe kështu do të jetë edhe javën e ardhshme, ka thënë presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Këtë njoftim ai e tha në TV Pink, në kuadër të programit parazgjedhor.

Siç tha ai, “do të kemi mjaft naftë”./Spektri