Preshevë: Në kufi ndalohet kamioni me marihuanën e fshehur në kompresorin e ajrit

Një tentim për kontrabandim të më pak se 32 kilogramë marijuanë në pikën kufitare të Preshevës është parandaluar nga doganierët në bashkëpunim me policinë më 29 nëntor 2022.

Kamioni drejtohej nga një shtetas i huaj i cili po shkonte nga Greqia në Gjermani duke transportuar ullinj të deklaruar, ambalazhe kartoni dhe pjesë kamioni.

Çmontimi i kompresorit të lartpërmendur, pjesa e brendshme e të cilit është e madhe, konfirmoi se ai ishte i mbushur plotësisht me pako marijuanë që peshonin deri në 31.65 kg.

Droga e zbuluar, kompresori, kamioni dhe shoferi i janë dorëzuar policisë për juridiksion të mëtejshëm.