Rita e Fidani shkëlqejnë pranë njeri tjetrit

Çifti shumë i dashur nga publiku, Rita dhe Fidani po i qëndrojnë besnik publikut duke sjellë projekte të shumta.

Rita dhe Fidani në postimin e fundit duken shumë të lumtur pran njëri-tjetrit.

Çifti simpatikë, në projektin e ri vendosën të shkëlqejnë në pamje, Rita e veshur me një fustan të zi, kurse Fidani në kostume si zotëri.
Duket se edhe projekti i ri, mezi pritet nga publiku, shkruan “Kosovarja”
Rita Fidani video