Shkolla e mesme Sezai Surroi me njoftim të rëndësishëm!

Shkolla e mesme Sezai Surroi në Bujanoc ka njoftuar nxënësit dhe arsimtarët e kësaj shkolla rreth ndryshimeve të vijimit të mësimit nga dita e hënë.

Ky është njoftimi i shkollës:

Njoftohen nxënësit dhe arsimtarët e shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc, se nga 07.02.2022. mësimi do të vijohet sipas këtij orari:

Ditën e hënë, e mërkurë dhe e premte, mësimin e përcjellin nxënësit e grupit të parë (paralelet qe i kanë tri grupe, vijojnë grupi i parë dhe i dytë),

Ndërsa ditën e martë dhe të enjte mësimin e përcjell grupi i dytë (përkatësisht grupi i tretë për paralelet me tri grupe).

Kujdesi duhet të jetë i shtuar ndaj ruajtjes nga pandemia, duke i respektuar të gjitha udhëzimet e shtabit të krizave.

Nga shërbimi i shkollës!