Vogëlushi vdiq gjatë udhëtimit të ëndërrave në Disneyland, ishte infektuar me COVID

Një foshnjë vdiq gjatë një pushimi familjar të ëndrrave në Disneyland Paris pasi u sëmur me Covid dhe një virus tjetër të zakonshëm.

Dylan Findlay vdiq vetëm disa orë pasi zbarkoi në Francë me vëllain e madh Niall dhe prindërit Alison dhe Robert.

Një ekzaminim pas vdekjes zbuloi se 22-muajshja kishte Covid-19 dhe virusin sincicial të frymëmarrjes (RSV), një insekt i zakonshëm që zakonisht shkakton simptoma të lehta të ngjashme me të ftohtin.

Prindërit e tij, nga Inverurie, Aberdeenshire, konfirmuan sipas Daily Mail, se Dylanit i ishte refuzuar një trajtim parandalues nga mjekët.