Në këtë vend më së paku punohet, më së shumti kënaqesh dhe jetojnë më gjatë: E quajnë “parajsa mbi tokë”!

Balanca ndërmjet detyrimeve të biznesit dhe jetës private po vihet gjithnjë e më shumë në pah…

Rregullat e sjelljes gjatë “ditëve të zisë”; Çka parashikon ligji dhe cilat janë dënimet?

Dita e zisë, sipas ligjit në Republikën e Serbisë, shpallet pas një aksidenti veçanërisht të rëndë…

Bujanoci dhe Presheva kanë më shumë femra shqiptare se sa meshkuj!

Nga regjistrimi i fundit i publikuar nga Enti Republikan i Statistikave, përveç përkatësisë etnike janë edhe…

Më shumë shqiptarë në Beograd se sa në Medvegjë!

Regjistrimi i zhvilluar në Republikën e Serbisë në fund të vitit të kaluar edhe zyrtarisht është…

Ngritet çmimi i derivate!

Nga ora 15:00 pasdite deri të premten e ardhshme, në të njëjtën kohë çmimi i euro…

Hapen 13 konkurse publike për punësimin e 21,205 personave, Bujanoci dhe Presheva pjesë e konkursit!

Shërbimi Nacional për Punësim në Serbi ka shpallur 13 thirrje/konkurse publike, ku përmes mbështetjes direkte financiare…

10 profesionet që po paguhen mbi 1 mijë euro!

Kur flitet për fitime të mira, dhe flatet shpesh, zakonisht nënkuptojmë punë të njohura, disa do…

Këto janë veturat me kilometrazhin më të “kthyer”!

Rikthimi i kilometrazhit të automjeteve mbetet një praktikë e zakonshme në tregun e makinave të përdorura.…

Presheva apo Bujanoci, cila ka më shumë banorë dhe si ka qenë në të kaluarën

Komunat me shumicë shqiptare në Luginë të Preshevës llogaritet se i kanë nga rreth 50 mijë…

Lotaria amerikane, nga nesër nisin aplikimet, ja deri kur është afati!

Ditën e nesërme do të nisin aplikimet për lotarinë amerikane. Të gjithë qytetarët shqiptarë që duan…