Ky mund të jetë vendimi për punë nga nesër?

Shtabit të Krizave është duke u konsulltuar për masat që do të vlejnë nga e hëna, shkruan Blic.

Propozimi që mund të aprovohet është që të u lehohet puna të gjithëve, përveç qendrave tregtare dhe objekteve hotelierike, nën mbykqirjen maksimale të masave. Propozimi është që objektet e lejuara për punë brenda 9 metrave katrorë duhet të lejojnë vetëm 1 person.

Objektet hotelierike me këtë rast do të i lejohet shitja e ushqimit dhe pijeve vetëm përmes sporteleve.

Masat e korigjuara nënkuptojnë edhe kontrollën më të madhe nga ana e ispektorëve dhe dhe mbykëqyrësve të objekteve, radarëve.

Sa i përket shkollës së mesme dhe ciklit të lart në shkollën fillore vendimi mbetet i njejtë, mësimi vazhdon online./Spektri