“Me e ndreq po mendon”, përgjigja me humor e Kurtit kur ftohet “me ia prish pak” me raki

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti së fundmi ka qenë i ftuar në një panair, në të cilin janë ekspozuar edhe pijet aloolike.

Në një kënd ku po mbahej panairi, Kurti ishte ndalur për të konsumuar diçka.

Njëri nga pjesëmarrëset, pasi i ka uruar mirëseardhje Kurti, e ka ftuar numrin një të qeverisë që “t’ia prishë pak” me raki.

Ndërsa, ai i është kundërpërgjigjur me humor, duke i thënë në buzëqeshje e sipër “ me e ndreq po mendon”, dhe më pas ka pasuar cakërrimi i gotave./Sinjali