Paralajmërohet zbutja e masave për disa veprimtari

Përkundër mbylljes “totale” që ka filluar nga sot, ekziston mundësia që disa veprimtarive të i lejohet puna.

Anëtari i shtabit të krizave Dr Kon ka paralajmëruar zbutjen e masave për sallonet e flokëve dhe të bukurisë.

Ai ka paralajmëruar se për fillim mund të vlejnë për këto veprimtari dhe disa shërbime tjera./Spektri