Publikohet lista e kompanive që kanë përfituar subvencione nga Komuna e Bujanocit!

Komisioni për ndarjen e mjeteve për subvencionet e projekteve për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësit më 18 korrik 2022 nxjerr Vendim për ndarjen e mjeteve për subvencione për projekte për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe sipërmarrësit me tendenca rritjeje dhe bashkëfinancim të bizneseve fillestare për vitin 2022 në komunën e Bujanocit.

Klikoni për listat:

Vendimi i firmës ekzistuese

Vendimi për Start UP