Shtrenjtohen derivatet, këto janë çmimet e reja

Një litër Eurodizel do të kushtojë maksimumi 198 dinarë për litër deri të premten e ardhshme, dhe benzina Europremium BMB 95 do të kushtojë maksimumi 167 dinarë për litër, mëson RTS.

Çmimi i derivateve javën e kaluar ishte 195 dinarë për një litër Eurodizel, ndërsa një litër benzinë ​​Europremium BMB 95 maksimumi 164 dinarë.