Turma të mëdha në Preshevë për shkak të përplasjes mes kamionëve dhe veturave!

Sipas informacioneve nga Drejtoria e Policisë Kufitare, në ora 07:30 në vendkalimin kufitar të Preshevës, në dalje nga Serbia, koha e ndalimit të automjeteve të udhëtarëve është 70 minuta,

Përkatëshisht, siç thuhet në faqen në FB Greece live, në vendkalimin e Preshevës, një kamion ka tentuar të kthehet nga ana e kundërt dhe ka goditur një veturë. Për këtë arsye, pasagjerët praktikisht janë “të bllokuar” në kufi, duke pritur dy orë e gjysmë ose më shumë.