Vazhdojnë dënimet kundërvajtësit nga raportimet e qytetarëve

Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, falë bashkëpunimit me mediat dhe qytetarë të cilët në E-mail adresën zyrtare të Policisë së Kosovës kanë dërguar një foto në të cilën shihet se një vozitësduke drejtuar automjetin e tij ka tejkaluar në vijë të plotë me të cilat veprime ka rrezikuarpjesëmarrësit e tjerë në komunikacion dhe ka rënë ndeshë me rregullat e trafikut.

Njësiti Rajonal i Komunikacionit Rrugor Gjilan përmes veprimeve operative ka arritur që tëidentifikoj kundërvajtësin ndaj të cilit ka shqiptuar gjoba në vlerë prej njëqind e pesëdhjetë (150)euro, dy (2) pikë negative dhe konfiskuar patentë shoferin me masën e përkohshëme të ndalimvozitjes në afat prej tre (3) muaj.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, apelon vozitësit që të i respektojnë normat dhe ligjet etrafikut rrugor, po ashtu inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund tëshkaktohen në komunikacion,të njoftojnë Stacionin më të afërm të Policisë,apo përmesaplikacionitdigjital “Lajmëro Policinë’’./radiostar