Arbër Sadiki, arkitekti me prejardhje nga Bujanoci, Drejtor Urbanizmit në Prishtinë

Kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama ka publikuar ekipin e tij, siq ka thënë ai me të cilët do ta udhëheqë Komunën e Prishtinës në procesin e transformimit të qytetit për të mirën e të gjithëve, transmeton spektri.

Pjesë e ekipës është edhe Arbër Sadiki, arkitekti i njohur me prejardhje nga komuna e Bujanocit, i cili deri para disa viteve jetonte dhe punonte në Luginë të Preshevës.

Sadiki është arkitekt i njohur në trojet shqiptare i cili ka bërë hulumtime për arkitekturën e ndërtesave ikonë të Prishtinës me pas ka botuar libër.

Ky është ekipi që ka prezentuar Përparim Rama:

Alban Zogaj – Nënkryetar

Vllaznim Osmani – Shef i Kabinetit të Kryetarit

Arbër Sadiki – Drejtor i Urbanizmitznj

Mimoza Sylejmani – Drejtoreshë e Planifikimit Strategjik dhe Zhvillimit të Qëndrueshëmz

Krenar Xhaferi – Drejtor i Investimeve Kapitale dhe Menaxhimit të Kontratave

Doruntinë Maloku – Drejtoreshë e Pronësz

Donat Lushaku – Drejtor i Kadastrit

Adelina Sahiti – Drejtoreshë e Mirëqenies Socialez

Izet Sadiku – Drejtor i Shëndetësisë

Valbona Makolli – Drejtoreshë e Financavez

Florian Dushi – Drejtor i Inspeksionit

Donika Çetta – Drejtoreshë e Parqevez

Bersant Beka – Drejtor i Administratës

Vesa Sahatçiu – Këshilltare për Kulturë

Ermira Gjevori – Këshilltare për Qeverisje të Mirë

Hana Xhemajli – Këshilltare për Komunikim Strategjik

Saudin Maliqi – Këshilltar për Shëndetësi

Bardh Krasniqi – Këshilltar për Sport

Jonada Jashari – Këshilltare për Media

Teuta Sahatqija – Këshilltare për Transformim Digjital dhe Smart City