Boban dhe Figo vizitojnë Kosovën në tetor

Legjenda kroate, Zvonimir Boban së bashku me legjendën portugeze Luis Figo do të qëndrojnë për vizitë zyrtare në Kosovë në muajin tetor.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi, njofton Klankosova.tv.

Boban do të vjen në cilësi të shefit të futbollit në UEFA, derisa Figo në cilësi të këshilltarit të UEFA-s.

Së bashku me ta do të qëndrojnë edhe zyrtarë tjerë të këtij institucioni.

Dy emra të mëdhenj të futbollit evropian do të vizitojnë Kosovën.

Legjenda kroate, i mirënjohuri dhe idhulli i shumë kosovarëve, Zvonimir Boban, në cilësi të shefit të futbollit në UEFA dhe legjenda portugeze, Luis Figo, në cilësi të këshilltarit të UEFA-s, së bashku me zyrtarë tjerë të këtij institucioni do të qëndrojnë për vizitë zyrtare në Kosovë në muajin tetor.

A.A.