Musk: Për 15 euro në muaj, mund ta përdorni X-in pa reklama

Platforma e mediave sociale X e Elon Musk, e njohur më parë si Twitter, prezantoi dy plane të reja abonimi të premten, duke përfshirë një nivel Premium+ për përdoruesit që janë të gatshëm të paguajnë për një përvojë pa reklama.

“Plani Premium+, me çmim rreth 15 euro në muaj, përfshin të gjitha mjetet dhe veçoritë e ofruara nga platforma, minus reklamat”, tha kompania në një postim në platformë.

Megjithatë, ai do të jetë i disponueshëm për përdoruesit që hyjnë në platformë përmes një shfletuesi në internet për momentin, shtoi ai.

Niveli bazë kushton 3 euro në muaj, por nuk është pa reklama.

X po planifikon gjithashtu të bashkojë thirrjet video dhe audio për disa përdorues, në një përpjekje për ta kthyer platformën në një aplikacion gjithçkaje.

Musk ka eksploruar disa opsione për të fituar para nga platforma e mediave sociale, të cilën ai e bleu për 44 miliardë dollarë në tetor 2022.