Në Bujanoc edhe 35 të infektuar me Coronavirus!

Në një ditë numri i të infektuarve me koronavirus në Vranjë është rritur me 65 qytetarë dhe sot ka shkuar në 206, njoftoi selia e qytetit për gjendjen emergjente.

Është në rritje edhe numri i fëmijëve të infektuar me Covid, pra ai numër është 14, dhe sipas paragrafit paraprak është një rritje prej tetë të sapoinfektuarve. Gjithsej 37 fëmijë të moshës parashkollore dhe shkollore janë testuar për virusin korona.

Në rrethin e Pçinjës në të shtatë komunat, numri i të infektuarëve me virus është në rritje dhe sot është 370.

Në Surdulicë janë 70 të infektuar, në Bujanoc 35, në Vlladiçin Han 20, në Trgovisht 16, në Bosilegrad 12 dhe në Preshevë shtatë.

Turmat janë ende për kontrollin e parë në klinikën ATD. Në Spitalin Kovid në Vranjë po trajtohen 19 pacientë me pneumoni.