Pandeli Majko rrëfen për takimin me ish-krerët e UÇK-së

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Pandeli Majko, ka vizituar sot ish-krerët e Ushtrisë Çlirimtare, të cilët po mbahen në Hagë.

Ai përshkruajti gjendjen e tyre, duke treguar qëndrimin e secilit.

Sipas Majkot, Thaçi ishte i qetë, Veseli i qartë, Krasniqi i sprovuar dhe Selimi i papërsëritshëm.

“Për tju gjindur në krah, betejës së fundit, për të mbrojtur emrin e UCK-së! Jam krenar për vëllezërit e mij” shkroi Pandeli Majko në facebook.

Ky është postimi i plotë i tij:

Sot, në burgun e Hagës me Hashim Thacin, Kadri Veselin, Jakup Krasniqin dhe Rexhep Selimin. Hashimi i qetë. Kadria i qartë. Jakupi i sprovuar. Rexhepi i papërsëritshëm.

Për tju gjindur në krah, betejës së fundit, për të mbrojtur emrin e UCK-së! Jam krenar për vëllezërit e mij.