Loris Karius shfaqet si objektiv befasues i Bayern Munichut

Portieri nën pronësi të Liverpoolit, Loris Karius është shfaqur si një shënjestër befasuese për gjigantët gjermanë…

Drejtori i Louis Vuitton ia zë vendin e dytë Elon Muskut në listën e njerëzve më të pasur në botë

Themeluesi i kompanive Tesla dhe Space X, Elon Musk, ka rënë në vendin e tretë në…

Coronavirus COVID-19

Rreth 2 mijë qytetarë të Komunës së Bujanocit deri tani janë vaksinuar kundër Coronavirusit.Nga informatat që…

Një lajm shumë i mirë

Kompania “Bici Commerce” po e dhuron falas kamionin për mbledhjen e mbeturinave.Kamioni është në gjendje të…

Situata Pandemike

Situata pandemike në jug të Serbisë gjithnjë është duke u përkeqësuar!Këtë njoftim e ka bërë zv.…

Masat e reja në Serbi

Nga e hëna të gjitha Shkollat e Mesme kalojn në mësimin Online,- Gastronomia të shtunën do…