Të hënën Erijon Veliaj do të shpallet “Qytetar nderi” i Komunës së Bujanocit

Kryetari i Kuvendit  të  Komunës së Bujanocit Enver Ramadani ka ftuar seancën e parë të Kuvendti…

Ky është pushimi i ardhshëm i shkollave në Luginë?

Pasi Ministria e Arsimit në Serbi dje njoftoi se nuk ka iniciuar ndonjë ndryshim për pushimin…

Me fishkëllima dështon përfundimi i seancës konstituive në Serbi

Deputeti Kamberi ka njoftuar përmes një postimi se ka dështuar përfundimi i seacës konstituive në parlamentin…

Deputeti Kamberi takon ambasadorin Bardhyl Canaj

Shaip Kamberi në  ambasadën e Shqipërisë në  Beograd është mirë pritur nga ambasadori Bardhyl Canaj, kështu…

Qeveria e Serbisë 1 milion dinarë më pak për Këshillin Kombëtar Shqiptar!

Ministria për të Drejtat e Njeriut dhe Minoriteteve në Serbi në ndarjen e mjeteve financiare për…

Sinani thotë se BE nuk reagon ndaj spastrimit të shqiptarëve në Luginë

Këshilltarja e kryeministrit Albin Kurti për Luginën e Preshevës, Ardita Sinani, tha se BE përdor standarde…

Ambasadori Hill, Ramadani dhe Arifi të pranishëm në përurim e “Makers Lab”

Në vazhdën e takimeve dhe vizitës së tij ambasadori Hill ka qenë i pranishëm edhe në…

Deputeti Kmaberi ka pritur ambasadorin Hill dhe shefin e OSBE-së Jaan Brathu

Deputeti Shaip Kamberi ka mirëpritur në zyrën e tij  ambasadorin amerikan dhe shefin e OSBE-së Jaan…

Ambasadori i SHBA-së Kristofer Hill dhe shefi i misionit të OSBE-së në Serbi Jaan Bratu vizituan edhe KKSH-në

Pas vizitë në  komunë n e Bujanocit  Ambasadori SHBA-së dhe shefi i misionit të OSBE-së në…

Ambasadori i SHBA-së Kristofer Hill dhe shefi i misionit të OSBE-së në Serbi Jaan Bratu vizituan Komunen e Bujanocit

Kryetari i komunës së Bujanocit Ngip Arifi ka pritur sot Ambasadorin SHBA-së dhe shefin e misionit…